• وبلاگ : ديده بان
  • يادداشت : رئيس جمهور بعدي کيست؟... دکتر، مهندس يا روحاني؟
  • نظرات : 0 خصوصي ، 7 عمومي
  • تسبیح دیجیتال

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + علي 
    مير حسين موسوي
    + مي مي 

    شكر نعمت نعمتت افزون كند كفر نعمت نعمت از كفت برون كند... با راي دوباره به نعمت الهي احمدي نژاد استكبار شكن شكر اين عنايت حضرت حق را بجا بايد اورد .البته واقعا بعضي لياقت ندارند كه همچين انساني رئس جمهورشان باشد.

    + مي مي 
    12ژوئن بار ديگر دكتر صاحب پاستور ميشود.

    انتخابات دهم رياست جمهوري در فاز جديد ، وارد حساسيت نويني گرديده که درآن دو مقوله اصلاح طلبي و اصولگرائي ، نيازمند بازتعريف و تبيين مفهوم و تعيين مصداق جديد مي نمايد . جمعي از اصولگرايان و يا به تعبيري همان محافظه کاران سابق چنين وانمود مينمايند که جناح مقابل آنان از اصول ، مغفول مانده و بناي بر ساختار شکني به نفع بيگانگان را دارند و با اين تبيين عوامفريبانه تلاش خود رادر جهت حفظ و بقاي بر قدرت مضاعف نموده و در تخريب شخصيت هائي که خود پايه گذار آن اصول در نظام موجود بوده اند به هر وسيله اي متوسل ميگردند .

    از منظر اصلاح طلبان ، اصلاح طلبي ، غفلت از اصول نبوده بلکه به اعتقاد آنان اصرار بر بقاي معيارهاي ناکارآمد ، مانع توسعه و پيشرفت امور بوده و آن اصول و معيارها را نيازمند بازنگري و اصلاح ميدانند .

    شعارها و وعده هاي انتخابتي تحقق نايافته دولت نهم از جمله : وعده آوردن نفت برسفره هاي مردم ، وعده اعلام اسامي مراکز و باندهاي مافياي اقتصادي و تحقق عدالت و مهرورزي ... از موارد برگرفته ازديدگاه منتسب به اصولگرائي است که در يک دوره کاري چهار ساله عليرغم بهره مندي از مواهب و پشتوانه هائي همچون حاکميت يکدست و بالاترين درآمد نفتي در تاريخ حيات نظام جمهوري اسلامي ، ناکارآمدي اين ديدگاه را به اثبات رسانيده است .

    در اين رابطه از علل و عوامل مؤثر در اين عدم توفيق را ميتوان وابستگي اين ديدگاه و نگرش به عقبه اي فکري و ذهني دانست که ناکارآمدي آن در کوران انقلاب آزمايش شده و در زمان حيات بنيانگذار جمهوري اسلامي نيز بايکوت گرديده بود ،که تلاش دولت نهم دراحياي اين ديدگاه به روش آزمون و خطا اين ناکارآمدي را اثبات مجدد نمود .

    اما برتري اصلاح طلبي مبتني بر اصولمداري ميرحسين که در بحراني ترين شرائط کشور بامقايسه شاخص هاي اقتصادي ، سياسي و فرهنگي به اثبات رسيده مبتني به نگرشي اعتقادي است که اصالت آن به عنوان اصول انقلاب مورد تأييد صاحبان انديشه اي است که به دور از طمع به مناسب حکومت و قدرت از پشتوانه اي مردمي نيز برخوردار ميباشند .

    اينجاست که ديدگاه ميرحسن موسوي را بايد نماينده تفکري دانست که با پشتوانه اعتقادي آزموده و غير وابسته به مباني فکري ذهن گرا ، براي تحقق اصلاحاتِ مبتني بر اصول ميتواند مورد اعتماد واقع گردد .

    سلام دوست عزيز من طرفدار هيچ حزب گروهي نيستم ولي چيزي كه ميبينم اقاي احمدي نژاد را يمياره نميدونم چرا اينقدر كشمكش
    سلام رئيس جمهور ميتونه به تنهايي همش باشه...
    مثل سردار پاسدار،برادرِ بسيجي،دكتر مهندس خلبان؛شهردار قاليباف
    اگه بخواد مثل خلبانيش ئكه كمك خلبان از آب در اومد ميتونه دوره فشرده آخوندي گيري سطوح عالي را هم شش ماهه طي كنه

    سلام اسماعيل خان.

    تحليل جالبي بود. ديگران واقعا زور الكي مي زنند تا زماني كه محمود جان حضور دارد.

    دوست گرامي مصلحت خاصي هست كه اين مطالب رو در همتبار نمي گذاري؟